Kocaeli ilinde, güvenliğinizi sağlamak ve olası acil durumlara hızlı müdahale edebilmek amacıyla geniş bir itfaiye istasyonları ağı bulunmaktadır. Bu istasyonlar, şehir genelinde stratejik olarak yerleştirilmiş olup, çeşitli bölgelerde hizmet vermektedir. Her bir istasyon, bölgesel ihtiyaçlara göre donatılmış ve profesyonel ekiplerle desteklenmiştir.
Ünvan | Adres |
İtfaiye Dairesi Başkanlığı | Sanayi Mah. Ömer Tükçakal Bulvarı No: 12 İzmit |
İtfaiye Eğitim Birimi | Sanayi Mah. Ömer Tükçakal Bulvarı No: 12 İzmit |
Bağçeşme İtfaiye Grubu | Orhan Mah. Hayat Cad. Hızlı Sok. No:3 İzmit |
Başiskele İtfaiye Grubu | Sahil Mah. Denizci Sok. No: 14 Başiskele |
Beylikbağı İtfaiye Grubu | Köşklü Çeşme Mah. Yeni Bağdat Cad. No:261 Gebze |
Çayırova İtfaiye Grubu | Akse Mah. Rahmi Dibek Cad. No:266 Çayırova |
Darıca İtfaiye Grubu | Nene Hatun Mahallesi Battal Gazi Caddesi No:1 Darıca |
Derince İtfaiye Grubu | Sırrıpaşa Mah. Aktop Sok. No:4 Derince |
Dilovası İtfaiye Grubu | Orhangazi Mah. İstiklal Cad. No:198 Dilovası |
Gebze İtfaiye Grubu | Sultan Orhan Mah. Eski Bağdat Cad. No:52 Gebze |
Gölcük İtfaiye Grubu | Çiftlik Mah. Arif Nihat Asya Cad. No:334 Gölcük |
Hereke İtfaiye Müfrezesi | Agah Ateş Mah. Muhsin Alataş Cad. No:37 Hereke/Körfez |
İzmit İtfaiye Grubu | Körfez Mah. Ömer Türkçakal Bulvarı No:3 İzmit |
Kandıra İtfaiye Grubu | Orhan Mah. Ağva İstasyon Cad. No:103 Kandıra |
Karamürsel İtfaiye Grubu | 4 Temmuz Mah. 116. Cad. No:5 Kız Meslek Lisesi Karşısı Karamürsel |
Kartepe İtfaiye Grubu | Emekevler Mah. Talim Sok. No:9 Kartepe |
Körfez İtfaiye Grubu | Yeni Yalı Mah. Hızır Reis Cad. No:94/1 Körfez |
Yahya Kaptan İtfaiye Grubu | Yahya Kaptan Mah. Seymen Cad. No:2 İzmit |
Yalakdere İtfaiye Müfrezesi | Hürriyet Mah. Okul Sok. No:63 Yalakdere/Karamürsel |
İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve İtfaiye Eğitim Birimi, sanayi ve eğitim alanlarında üst düzey hizmet sunarak, personelin sürekli olarak eğitim almasını ve operasyonel verimliliği artırmasını sağlamaktadır. Ayrıca, İzmit, Gebze, Gölcük gibi büyük ilçelerdeki itfaiye grupları, yangın güvenliği ve acil durumlar için hazırlıklı olmaktadır.
Her bir istasyon, acil durumlarda hızlı ve etkili müdahale için gerekli ekipmanlara sahip olup, vatandaşların güvenliğini ön planda tutar. Bu istasyonların iletişim bilgileri ve adresleri, ihtiyaç duyduğunuz anda ulaşabileceğiniz bilgileri sunar. İtfaiye gruplarının koordineli çalışması sayesinde, Kocaeli genelinde hızlı ve etkili hizmet alabilirsiniz. Bu kapsamlı ağ sayesinde, güvenliğinizin ve yaşam kalitenizin artırılması hedeflenmektedir.